Op bezoek bij Ongerust over 5G

Op bezoek bij Ongerust over 5G

Het is geruststellend om te merken dat meer mensen zich bewust zijn van de gevaren van 5G. Ook buiten de Gemeente Oldambt in onze provincie Groningen houden zich mensen bezig met dit gewichtige thema.

Gisteren waren wij op bezoek bij Bij Pieta, Annemarie en Ko van ONGERUST OVER 5G in Kloosterburen. Onlangs hebben zij een bijzonder goede informatieavond georganiseerd over 5G in Winsum. Op deze avond werd vooral vanuit de Overheid gewezen op de economische voordelen, maar niets over eventuele schadelijke gevolgen voor de Gezondheid. Gelukkig werd dit grotendeels goedgemaakt door wetenschappelijke inbreng, waarbij klip en klaar uitgelegd werd dat er veel ogen en haken zitten aan de uitrol van 5G. Ook de inwoners van Winsum en omstreken lieten hun kritiek horen, waaruit bleek dat er veel mensen goed op de hoogte waren.

Het was fijn om de ervaringen en inzichten te delen met de mensen van ONGERUST OVER 5G. We hebben mogelijkheden besproken hoe wij elkaar goed kunnen ondersteunen. We zijn ons goed bewust dat de mens als elktromagnetisch wezen wel eens kortsluiting zou kunnen maken met de elktromagnetische straling van 5G. Er is veel overdonderend wetenschappelijk bewijs en we moeten daarom het kalf niet eerst laten verdrinken om daarna de put te dempen.

Daarom zeggen wij gezamenlijk MENSEN LAAT U INLICHTEN. HET GAAT IMMERS OM ONZE GEZONDHEID!!

Reageren is niet mogelijk.