Geldrol-vorming in het BLOED door elektromagnetische velden. Het Rouleaux-effect.

Geldrol-vorming in het BLOED door elektromagnetische velden. Het Rouleaux-effect.

Geldrol vorming is een samen geklonterde formatie van de rode bloedcellen (genaamd de geldvorming effect of het Rouleaux effect). Mensen die gebukt gaan onder elektro-allergie kunnen het Rouleau effect verwachten(vrijwel iedereen?) Vanuit de wetenschap gezien is het samenklonteren van de rode bloedcellen namelijk het gevolg van een overgevoelige reactie vanwege een verandering in de elektromagnetische lading in het bloed. De oorzaak van elektro-allergie is een allergie voor de elektromagnetische velden van alle draadloze toepassingen (elektrosmog).

De rode bloedcellen

In totaal wordt ongeveer 45 procent van ons bloedvolume door de rode bloedcellen (erytrocyten) ingenomen. Deze rode bloedcellen zijn bijna volledig gevuld met het roodgekleurde eiwit hemoglobine en hebben geen celkern. In de longen heeft hemoglobine de functie om zich aan zuurstof te binden en het te vervoeren naar onze lichaamscellen. Deze lichaamscellen kunnen hun werk niet doen zonder zuurstof. De weg door de haarvaten in ons lichaam is daarom essentieel.

De karakteristiek van een rode bloedcel

Een rode bloedcel ziet eruit als een cirkelvormige schijf waarvan de vlakke zijden ingedeukt zijn (biconcaaf). Als gevolg van deze biconcave vorm, ontstaat er extra oppervlak met betrekking tot de inhoud en die grotendeels de bijzonder flexibele eigenschap bepaalt waarover de rode bloedcellen beschikken om door te kunnen doordringen via de dunste haarvaten om ons lichaam te laten functioneren. Onze rode bloedcellen bevatten het zuurstof die de lichaamscellen nodig hebben en ze verwijderen de afvalstoffen uit het bloed. Rode bloedcellen moeten door hele nauwe haarvaatjes om onze lichaamsorganen te kunnen bereiken. Vanwege de biconave eigenschap kunnen rode bloedcellen door deze nauwe haarvaatjes stromen. De rode bloedcellen kunnen samenklonteren als gevolg van kunstmatige elektromagnetische straling van de mobiele telefoons, de zendmasten, draadloze computers, WiFi, DECT-telefoons en hoogspanningskabels. Hieruit ontstaat dus de geldrol-vorming effect. Het bloed wordt hierdoor dikker en verstoort de bloedtoevoer naar de organen of stagneert zelfs. De rode bloedcellen kunnen de weg door de haarvaten niet meer vervolgen. Het resultaat is dat de lichaamscellen geen zuurstof ontvangen en afvalstoffen niet getransporteerd kunnen worden.

Geldrol-vorming is al eeuwenlang wetenschappelijk bekend

Grondlegger van de microbiologie Antoni van Leeuwenhoek (1632-1732), had al via zijn eerste microscopen ontdekt dat rode bloedcellen kunnen samen klonteren en vervormen. Dat rode bloedcellen – de hemoglobine – magnetische eigenschappen hebben en dat deze eigenschappen kunnen veranderen werd vastgesteld in 1935 door de Nobelprijswinnaar Linus Pauling.

Samen klonteren van het bloed door elektrosmog

Bloed wat niet is beïnvloed heeft een magnetische lading gecreëerd door het magnetisch veld van de aarde, het aardmagnetisme. Het beruchte verschijnsel geldrol-vorming, de rode bloedcellen die op elkaar zijn gestapeld, ontstaat door verandering in de elektromagnetische lading, onder andere als gevolg van elektromagnetische straling. De rode bloedcellen worden door de technische of kunstmatige elektromagnetische velden veranderd door met de natuurlijke elektromagnetische velden te interfereren met onder andere als resultaat het samen klonteren van de rode bloedcellen. Het begin van elektrogevoeligheid en een groot aantal andere ziekten zoals: reuma, trombose, embolie en een infarct.

Samenklontering van de rode bloedcellen en donkerveld microscopie

Via de donkerveldmicroscopie zijn de samenklonteringingen van de rode bloedcellen(geldrol-vorming)vast te stellen. De rode bloedcellen klonteren aan elkaar en geven een warrig beeld na gebruik van de mobiele telefoon.

Linker foto zonder mobiel te bellen en rechter foto na 10 seconden mobiel bellen

Volgens Prof. Dr. med. Günther Enderlein is donkerveldmicroscopie een speciale variant van lichtmicroscopie, waarmee met name kleurloze, transparante en laagcontrasterende objecten kunnen worden onderzocht. In tegenstelling tot de gebruikelijke doorvallend-licht verlichting van microscopische objecten, wordt in donkerveldmicroscopie het licht dat uit de lichtbron van de microscoop komt voorbij het objectief geleid. Alleen licht dat door de objecten in het bundel pad worden verspreid, komen de lens binnen en creëren daar een foto met lichte structuren op een donkere achtergrond. De klontering van rode bloedcellen kunnen onder de donkere veld microscoop worden gedetecteerd die worden veroorzaakt door mobiele telefoontjes die maar een paar minuten duren.

Wat is bloedklontering?

Als kwartjes in een geldrol worden de cellen bij de bloed klontering keurig netjes gestapeld. Het bloedeiwit fibrinogeen houdt deze rollen bij elkaar. De krachten die de cellen bijeen houden zijn klein en de stapeling treedt dan ook alleen maar op in aderen met een lage bloedstroomsnelheid, bijvoorbeeld in het onderbeen.

In deze korte filmpje van Dr, Magda Havas, PhD. is duidelijk de geldrol-vorming te zien

Bronnen: https://magdahavas.com/ , https://en.wikipedia.org/wiki/Rouleaux

Reageren is niet mogelijk.